| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: K!ckSter
26 Kwiecień 2009, 16:50
Magazyn 3run?
Autor Wiadomość
Neri_74team 
Inexperienced

Team: 74team
Wysłany: 6 Luty 2008, 16:06 Magazyn 3run?

Co myślicie o magazynie podobnym do "e-parkour" , którego treść dotyczyłaby 3runu?

Pani Reklama

Wysłany:  Reklamuj się z nami!

Leydżin 
Administrator
FuckMe!

Od kiedy trenuje: 2006
YT: Leydzin
Wysłany: 6 Luty 2008, 16:14 

Myślę, że gdyby nawet był to nie chciałoby mi się go czytać, bo wątpię czy coś ciekawego można przelać "na papier" o freerunie i to jeszcze w magazynie, który będzie wychodził kilka razy w roku.

Misiek7 
Inexperienced

Team: Extreme traceurs
Wysłany: 6 Luty 2008, 16:26 

Leydżin napisał/a:
Myślę, że gdyby nawet był to nie chciałoby mi się go czytać

A komu by się chciało ?
Wole sobie wejść na to forum i będę wiedział niż czytając suche info z "e-3biegaczy" ja z e-parkour nic nigdy nie przeczytałem co dopiero taki np Franek będzie czytał ? chyba nie.
Jeżeli by nie bylo forum był bym za...
Tym bardziej nie wypali gazeta "papierowa" (nie wiem jak sie nazywa taka gazeta' xD
Tak podsumowując pomysł -DNO

Serdecznie zapraszam wszystkich na stronę http://www.bykom-stop.avx.pl
Zapraszam na
Mojego bloga www.misiekblogpk.blogspot.com

Darth_Shade 
Elite

Team: Poles Project
Wysłany: 6 Luty 2008, 16:33 

podejrzewam Neri, że nie wyobrażasz sobie ogromu pracy potrzebnego do stworzenia takiego e-magazynu

po za tym są tematy, które się nakładają razem z Parkour czyli głównie zdrowie i trening siłowy a tak to parę rzeczy innych.

po trzecie to co poprzednicy ale raczej to co pierwsze powiedziałem w większości zadecyduje o tym.

Człowiek w swoich dążeniach powinien mieć jakiś cel... ja pragnę więcej mocy... chcę być coraz lepszy... chcę być oryginalny... chcę zrobić coś czego nikt inny nie zrobił...

TereS 
Novice

Team: No Fear
Wysłany: 6 Luty 2008, 16:42 

Prace nad tym magazynem musiałyby trwać bardzo długo choć tak Jak Darth zauważył połowę by się powtórzyło. Musiałbyś znaleźć nawet sporą grupkę z wolnym czasem aby mogli oni pracować nad tym magazynem choć ciężko by było ...

ben3k 
Above average

Wysłany: 6 Luty 2008, 17:56 

Kisza . Bezsensowna kiszka.
Po pierwsze, wkład pracy jak już ktoś mówił.
Po drugie plagiat trochę, bo e-parkour jest.
To co e-3run zrobimy :/ ?
Bez sensu.

Jestem za tym , bym np. Co miesiąc wydawać filmik, co miesiąc by tam był ktoś inny, wywiad z jakimś klanem, jakaś technika , i wsio. :D

^shogo 
Spartan

Team: Stachu
Wysłany: 6 Luty 2008, 18:16 

ben3k napisał/a:
Jestem za tym , bym np. Co miesiąc wydawać filmik, co miesiąc by tam był ktoś inny, wywiad z jakimś klanem, jakaś technika , i wsio. :D

jeśli by to fajnie zrobione było to myśle,że to super sprawa by była. tylko, że no właśnie kto miałby to robić i w jaki sposób... ;)
and you will be tomorrow where the thoughts of today take you.
- Blaise Pascal

ben3k 
Above average

Wysłany: 6 Luty 2008, 19:40 

Cytat:
jeśli by to fajnie zrobione było to myśle,że to super sprawa by była. tylko, że no właśnie kto miałby to robić i w jaki sposób... ;)

No, heh tu pojawia się mały problem.
Chociaż, jeśli były by chęci, to jakoś by się to zrobiło.
Może po prostu ktoś jeździł by, albo klany same to nagrywały.
Co miech inny.

^shogo 
Spartan

Team: Stachu
Wysłany: 6 Luty 2008, 19:53 

ben3k napisał/a:
Może po prostu ktoś jeździł by

:shock: :shock: :shock:
wyobrażasz sobie kogoś tak kasiastego, żeby mógł jeździć po całej Polsce,nagrywać sobie ot tak, poćwiczyć, i jechać dalej ? marzenia. przynajmniej dla mnie.
a tak to można by zrobić jakieś eliminacje i czy coś i później to wszystko posklejać w jedno. ale to by trzeba zalożyć nowy temat jak chcemy dalej o tym gadać ;)
wracajmy do magazynu :P
and you will be tomorrow where the thoughts of today take you.
- Blaise Pascal

Neri_74team 
Inexperienced

Team: 74team
Wysłany: 6 Luty 2008, 22:15 

Chciałem poznać tylko wasze opinie, nie pisałem, że chcę zrobić taki magazyn.
:-D
Misiek7 napisał/a:

A komu by się chciało ?
Wole sobie wejść na to forum i będę wiedział niż czytając suche info z "e-3biegaczy" ja z e-parkour nic nigdy nie przeczytałem co dopiero taki np Franek będzie czytał ? chyba nie.
Jeżeli by nie bylo forum był bym za...
Tym bardziej nie wypali gazeta "papierowa" (nie wiem jak sie nazywa taka gazeta' xD
Tak podsumowując pomysł -DNO

Forum o parkour jest i to nie jedno, a mimo to istnieje e-parkour.
Pisząc o magazynie podobnym do e-parkour miałem na myśli internetowy magazyn, więc skąd te pomysły z "papierową" gazetą??

ben3k 
Above average

Wysłany: 7 Luty 2008, 07:00 

Neri_74team napisał/a:
Pisząc o magazynie podobnym do e-parkour miałem na myśli internetowy magazyn, więc skąd te pomysły z "papierową" gazetą??

o papierowej, to nawet nie ma co marzyć..
No, do tego, potrzebny był by sponsor, taki co mógł by wyłożyć na to duuużo kasy.
a e-gazeta, to już mówiłem.
Będzie plagiat ; /

Doktorek 
Inexperienced

Wysłany: 7 Luty 2008, 22:46 

Ej wezcie sie nie nastawiajcie na nasladowanie sceny pk, bo moim zdaniem jesli z baridzje ich inicjatywy 3run zostal w mniemaniu ludzi jako oddzielny sport, nie powinnismy robic czegos " bo oni tak maja" ...

no i co z tego...

moim zdaniem e-parkour to porazka, co tam bylo ... w pierwszych czesciach tutoraile do trikow ktore parkour przestaly byc ;) ...

Taka mala hipokryzja

Artykuly w stylu , jak dobrac sobie miejscowke ? Wywiady z ludzmi i tak wziete z neta ?
Strata czasu, nakladow pracy i tak dalej, potrzebny materialy juz sa w necie wystraczy ich poszukac ...

no wlasnie albo bedzie plagiat

^Muciek 
Prodigy
Boże daj Skilla

Team: 3my
Od kiedy trenuje: 2007
Wysłany: 8 Luty 2008, 12:34 

Mi też wydaje się , że nie potrzeba "nam" magazynu typu e-pk... Nie mam nic co do e-pk.. czasami mają fajne artykuły, ale robienie czegoś na podobiznę czegoś innego... Sorry.

Nie musiał by to być od razu plagiat :-P

Wydaje mi się że skoro mamy forum (dobre forum.. nie to co czarne forum pk xD) to nie potrzeba nam gazetki z tutkami, bo tutki można dostać na forum... Sposoby zapobiegania kontuzji ? Forum.. a co tam jeszcze by było ? Jak rozpoznać czy trawa jest miękka i czy można na nią robić bf'a z 2 lub więcej metrów ?
Bez sens moim zdaniem

Marysia :*
Swift napisał/a:
wole robic zwyklego side flipa i miec z tego satysfakcje a nie byc jak ash z pokemonow.. "chce byc miszczem"

Darth_Shade 
Elite

Team: Poles Project
Wysłany: 8 Luty 2008, 18:06 

i tak e-parkour jest robiony na siłe... dziwie się, ze jeszcze nie chwytają się wszystkiego co mogą.

Adrianek66 
Absolute beginner

Wysłany: 9 Luty 2008, 19:22 

Taka gazeta nie miała by sensu, przecież na tym forum jest wiele informacji na temat 3run , są tutki inni ludzie, zawsze ktoś pomoże :) Pozatym gdyby nawet powstała to był by taki plagiat E-parkour który z biegiem czasu przestał by istnieć:(

Marcel! 
Fairly competent

Wysłany: 9 Luty 2008, 20:19 

Nie wiem co was tak napadło z tym "e-3run", no ale dobra xP

Cytat:
Taka gazeta nie miała by sensu, przecież na tym forum jest wiele informacji na temat 3run

-Raczej jak miałby już powstać taki magazyn to nie było by w nim tutoriali, ani informacji o 3run, ehhxP Bo nie miało by to sensu xP
Podobnie jak w e-parkour, znajdowały by się w nim artykuły na różne tematy, swoje spostrzeżenia, etc. , przynajmniej wtedy miało by to jakiś sens.
-Pomijając już to że można by było postrzegać to jako plagiat e-PK, tworzenie takiego magazynu według mnie to niepotrzebna praca, z którą po pewnym czasie był by kłopot.
To masa pracy i dotrzymywanie terminu (jak to jest w przypadku e-PK) staje się po pewnym czasie strasznie trudne.

Podsumowując, magazyn tego typu nie przeszkadzał by mi w ogóle, choć tworzenie go wydaje mi się zbędne i jakoś specjalnie nie widzi mi się by ktoś mógł się tego podjąć.

pozdrawiam

Mieszkopk 
Absolute beginner

Team: Miecho:)
Wysłany: 27 Luty 2008, 19:31 

Heh mi by sie czytac takiego magazynu by nie chcialo to popierwsze,
po drogie co sie pokaze w magazynie, opisy trickow ze zdjec to chyba nikomu sie nie przyda, i co beda pisac non stop o 3run... ahoj taki pomysł nie przejdzie...

Biegne, lece, zyje,

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi