Od kiedy trenuje: 2006
YT: Leydzin
Wysłany: 6 Luty 2008, 16:14
Myślę, że gdyby nawet był to nie chciałoby mi się go czytać, bo wątpię czy coś ciekawego można przelać "na papier" o freerunie i to jeszcze w magazynie, który będzie wychodził kilka razy w roku.
Team: Extreme traceurs
Wysłany: 6 Luty 2008, 16:26
Leydżin napisał/a:
Myślę, że gdyby nawet był to nie chciałoby mi się go czytać
A komu by się chciało ?
Wole sobie wejść na to forum i będę wiedział niż czytając suche info z "e-3biegaczy" ja z e-parkour nic nigdy nie przeczytałem co dopiero taki np Franek będzie czytał ? chyba nie.
Jeżeli by nie bylo forum był bym za...
Tym bardziej nie wypali gazeta "papierowa" (nie wiem jak sie nazywa taka gazeta' xD
Tak podsumowując pomysł -DNO
podejrzewam Neri, że nie wyobrażasz sobie ogromu pracy potrzebnego do stworzenia takiego e-magazynu
po za tym są tematy, które się nakładają razem z Parkour czyli głównie zdrowie i trening siłowy a tak to parę rzeczy innych.
po trzecie to co poprzednicy ale raczej to co pierwsze powiedziałem w większości zadecyduje o tym.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię - bądź dobrym człowiekiem, a zło samo zniknie."
Człowiek w swoich dążeniach powinien mieć jakiś cel... ja pragnę więcej mocy... chcę być coraz lepszy... chcę być oryginalny... chcę zrobić coś czego nikt inny nie zrobił...
TereS Novice
Team: No Fear
Wiek: 19 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 73 Skąd: Bartoszyce
Wysłany: 6 Luty 2008, 16:42
Prace nad tym magazynem musiałyby trwać bardzo długo choć tak Jak Darth zauważył połowę by się powtórzyło. Musiałbyś znaleźć nawet sporą grupkę z wolnym czasem aby mogli oni pracować nad tym magazynem choć ciężko by było ...
Kisza . Bezsensowna kiszka.
Po pierwsze, wkład pracy jak już ktoś mówił.
Po drugie plagiat trochę, bo e-parkour jest.
To co e-3run zrobimy :/ ?
Bez sensu.
Jestem za tym , bym np. Co miesiąc wydawać filmik, co miesiąc by tam był ktoś inny, wywiad z jakimś klanem, jakaś technika , i wsio. :D
Jestem za tym , bym np. Co miesiąc wydawać filmik, co miesiąc by tam był ktoś inny, wywiad z jakimś klanem, jakaś technika , i wsio. :D
jeśli by to fajnie zrobione było to myśle,że to super sprawa by była. tylko, że no właśnie kto miałby to robić i w jaki sposób... ;)
_________________ Our achievements of today
are but the sum total of our thoughts of yesterday.
You are today where the thoughts of yesterday have brought you,
and you will be tomorrow where the thoughts of today take you.
- Blaise Pascal
jeśli by to fajnie zrobione było to myśle,że to super sprawa by była. tylko, że no właśnie kto miałby to robić i w jaki sposób... ;)
No, heh tu pojawia się mały problem.
Chociaż, jeśli były by chęci, to jakoś by się to zrobiło.
Może po prostu ktoś jeździł by, albo klany same to nagrywały.
Co miech inny.
wyobrażasz sobie kogoś tak kasiastego, żeby mógł jeździć po całej Polsce,nagrywać sobie ot tak, poćwiczyć, i jechać dalej ? marzenia. przynajmniej dla mnie.
a tak to można by zrobić jakieś eliminacje i czy coś i później to wszystko posklejać w jedno. ale to by trzeba zalożyć nowy temat jak chcemy dalej o tym gadać ;)
wracajmy do magazynu :P
_________________ Our achievements of today
are but the sum total of our thoughts of yesterday.
You are today where the thoughts of yesterday have brought you,
and you will be tomorrow where the thoughts of today take you.
- Blaise Pascal
Chciałem poznać tylko wasze opinie, nie pisałem, że chcę zrobić taki magazyn.
Misiek7 napisał/a:
A komu by się chciało ?
Wole sobie wejść na to forum i będę wiedział niż czytając suche info z "e-3biegaczy" ja z e-parkour nic nigdy nie przeczytałem co dopiero taki np Franek będzie czytał ? chyba nie.
Jeżeli by nie bylo forum był bym za...
Tym bardziej nie wypali gazeta "papierowa" (nie wiem jak sie nazywa taka gazeta' xD
Tak podsumowując pomysł -DNO
Forum o parkour jest i to nie jedno, a mimo to istnieje e-parkour.
Pisząc o magazynie podobnym do e-parkour miałem na myśli internetowy magazyn, więc skąd te pomysły z "papierową" gazetą??
Pisząc o magazynie podobnym do e-parkour miałem na myśli internetowy magazyn, więc skąd te pomysły z "papierową" gazetą??
o papierowej, to nawet nie ma co marzyć..
No, do tego, potrzebny był by sponsor, taki co mógł by wyłożyć na to duuużo kasy.
a e-gazeta, to już mówiłem.
Będzie plagiat ; /
Ej wezcie sie nie nastawiajcie na nasladowanie sceny pk, bo moim zdaniem jesli z baridzje ich inicjatywy 3run zostal w mniemaniu ludzi jako oddzielny sport, nie powinnismy robic czegos " bo oni tak maja" ...
no i co z tego...
moim zdaniem e-parkour to porazka, co tam bylo ... w pierwszych czesciach tutoraile do trikow ktore parkour przestaly byc ;) ...
Taka mala hipokryzja
Artykuly w stylu , jak dobrac sobie miejscowke ? Wywiady z ludzmi i tak wziete z neta ?
Strata czasu, nakladow pracy i tak dalej, potrzebny materialy juz sa w necie wystraczy ich poszukac ...
Team: 3my
Od kiedy trenuje: 2007
Wysłany: 8 Luty 2008, 12:34
Mi też wydaje się , że nie potrzeba "nam" magazynu typu e-pk... Nie mam nic co do e-pk.. czasami mają fajne artykuły, ale robienie czegoś na podobiznę czegoś innego... Sorry.
Nie musiał by to być od razu plagiat
Wydaje mi się że skoro mamy forum (dobre forum.. nie to co czarne forum pk xD) to nie potrzeba nam gazetki z tutkami, bo tutki można dostać na forum... Sposoby zapobiegania kontuzji ? Forum.. a co tam jeszcze by było ? Jak rozpoznać czy trawa jest miękka i czy można na nią robić bf'a z 2 lub więcej metrów ?
Bez sens moim zdaniem
Taka gazeta nie miała by sensu, przecież na tym forum jest wiele informacji na temat 3run , są tutki inni ludzie, zawsze ktoś pomoże :) Pozatym gdyby nawet powstała to był by taki plagiat E-parkour który z biegiem czasu przestał by istnieć:(
Nie wiem co was tak napadło z tym "e-3run", no ale dobra xP
Cytat:
Taka gazeta nie miała by sensu, przecież na tym forum jest wiele informacji na temat 3run
-Raczej jak miałby już powstać taki magazyn to nie było by w nim tutoriali, ani informacji o 3run, ehhxP Bo nie miało by to sensu xP
Podobnie jak w e-parkour, znajdowały by się w nim artykuły na różne tematy, swoje spostrzeżenia, etc. , przynajmniej wtedy miało by to jakiś sens.
-Pomijając już to że można by było postrzegać to jako plagiat e-PK, tworzenie takiego magazynu według mnie to niepotrzebna praca, z którą po pewnym czasie był by kłopot.
To masa pracy i dotrzymywanie terminu (jak to jest w przypadku e-PK) staje się po pewnym czasie strasznie trudne.
Podsumowując, magazyn tego typu nie przeszkadzał by mi w ogóle, choć tworzenie go wydaje mi się zbędne i jakoś specjalnie nie widzi mi się by ktoś mógł się tego podjąć.
Heh mi by sie czytac takiego magazynu by nie chcialo to popierwsze,
po drogie co sie pokaze w magazynie, opisy trickow ze zdjec to chyba nikomu sie nie przyda, i co beda pisac non stop o 3run... ahoj taki pomysł nie przejdzie...
_________________ 3run mnie wyraża, 3run to drugie ja,