Tak więc wiem już o której wszyscy przyjeżdżają PKP i ułożyłem taki wstępny plan który może się oczywiście zmienić w trakcie.
1 Dzień
10:00 - 12:00 Odbieranie ludzi z dworca
O 10 przyjadą przyjezdni to się jakoś poskacze moment, od 11 do 12 w krótkich odstępach czasu przyjeżdżają ludzi którzy nocują więc poczekamy na wszystkich an dworcu i pójdziemy razem do akademika się zameldować.
12:00 - 13:00 Zakwaterowanie
Czyli idziemy się zameldować, rozpakować itp, jeżeli ktoś chce, idziemy po drodze do sklepu, zrobicie sobie zakupy żeby mieć co jeść
13:30 Basen
Wychodzimy na basen odkryty, siedzimy dopóki nam sie nie znudzi czyli pewnie po 16:00 lub 17:00. Oczywiście basen jest bezpłatny, orzeźwicie się trochę po podróży xD, oprócz basenu mamy tam też boiska od siatkówki więc również poskaczemy na piasku i trawie.
BASEN:
http://www.mosir.elblag.eu/index.php?pod_menu=4
Po Basenie, plany dowolne, idziemy do ośrodka jecie sobie kolacje czy coś, bo na pewno będziecie głodni, integrujecie się, i wymyślacie co chcecie dalej, czy macie siłę na street, czy gadamy o głupotach, czy może chcecie pić xD. Wszystko do ustalenia.
2 Dzień
11:00 lub wcześniej budzimy się.
Ponieważ przed 12:00 musicie iść do recepcji i opłacić kolejną dobę, wykąpać się, coś zjeść żeby mieć siłę na skakanie.
12:30 do nieokreślonej godziny.
Street, czyli starówka, jakieś inne miejscówki na mieście, choć nie ma ich zbyt wiele, znajdziemy jakieś, może szpital itp, dla wtajemniczonych :). Jeżeli komuś zachce się akro, to możemy przejść się do parku na trawę i piasek oraz jakieś drzewka, żeby pouczyć się czegoś nowego. O której wrócimy z miasta to już wy zadecydujecie, oczywiście można wrócić wcześniej. Ja jednak myślę że ok 17 wam się znudzi :).
17:30 wracamy do akademika.
Nie jecie niczego bo wieczorem ognisko :), ale wykąpiecie się żeby nie śmierdzieć jak spocony 3runner :), ponudzicie się trochę i ok 18:00 wyjdziemy na ognisko.
18:00 Ognisko
Na ognisko do lasu dojdziemy pewnie ok 19:00, więc idealna pora :), posiedzimy tam dość długo bo mamy się integrować, ale oby nie zalać pały jak będziecie wracać do akademika. Kiełbaski we własnym zakresie dlatego dojdziemy an 19:00, Bo po drodze idziemy do sklepu po kiełbaski i piwo. Jak ktoś chce, to możemy poskakać jeszcze trochę w lesie i dopiero zacząć się integrować później.
Po ognisku, turlacie się do swoich pokoi i śpicie, nie rzygając.
3 Dzień
9:00 pobudka
Wstajecie rano, przedłużacie nocleg bo rano idziemy na salkę. Zdążycie coś zjeść oraz się wykąpać.
10:00 - 15:00 Sala
O 10:00 jest wyjście na salę ponieważ to bardzo blisko. Sala nie jest jakaś wielka ale da się ćwiczyć w spokoju :). Sala wyłożona jest podwójnie matami judo + 9 materacy z których możecie korzystać. Do tego jest jeszcze skrzynia. Jak chcecie Energy Drinki to po drodze się kupi :)
15:30 co robimy ?
To już czekam na wasze propozycje, będziecie zmęczeni, nie wiem czy będziecie chcieli skakać czy nie :), Wymyśli się na spontanie końcówkę tego dnia.
4 Dzień
Wstać możecie przed 12:00 obyście zdążyli się umyć, zjeść i przedłużyć noclegi.
Ok 13 Pojedziemy nad morze, poskakać zrelaksować się czy coś :)
Jeszcze nie wiem dokładnie która godzina wszystko się może zmienić muszę się dowiedzieć czy jedziemy do Stegny czy do Krynicy Morskiej, jakie są ceny biletów i godziny.
Po powrocie z nad morze idziemy albo na street/skarpe/las, wybierzecie sami co chcecie.
Co się będzie działo później to się pomyśli :)
5 Dzień
Czyli dzień w którym wyjeżdżacie jednak starajcie sobie szukać pociągów po 15.
Bo od
10:00 do 15:00 mamy salę.
Po sali już was nie zatrzymuje, idźcie sobie :)