shogo,wihura,kolega shoga XD,Stachu biorą 4osobowy jeden pokój ;]
mrrraaauuu
Nie pierdol trzy po trzy,
Kto tu jest najlepszy,
3RUN nie dzieli nas a łączy.
Team: Heżywegomeniasy Team
Wysłany: 23 Lipiec 2008, 22:38
Dobra - to ja też się wypowiem...
Słuchajcie... Nie możecie tam zostawić mega syfu, bo będą się później srać do Was A tak poza tym ludzie co dojadą, to niech wezmą ewentualnie kasę na nocleg w tym akademiku, bo może być tak, że znajdą się jeszcze wolne miejsce. Chodzi o to, że 10 zostało zabukowanych, a mogą jeszcze zostać kilka wolnych miejsc.
A tak poza tym - jak grill będzie to u mnie będzie, ale Wy macie tam nie drzeć ryja, bo moi sąsiedzi, to weterani wojen, gangi mocherowe i mają wtyki u Rydzyka :D Więc jak będą moi sąsiedzi, to dopóki oni będą będziemy musieli siedzieć troche cicho, ale jak wypierdolą, to możemy (jak to pięknie elblążanie robią) drzeć bez sensu ryja :D I odrazu mówię, że moja działka nie jest tak mega wyposażona, ale materac jest i pufy od łóżka, które po tajemniczym skonstruowaniu są idealnym sprzętem do blockingu :P
Hmmm... To chyba wszystko odemnie - mam nadzieje, że na mojej działce nie będzie śladów jakieś spermy na ścianach... Na mojej działce nie będziecie się jebać :P
które po tajemniczym skonstruowaniu są idealnym sprzętem do blockingu :P
aaa skaczemy na działce!:D
Pepi napisał/a:
Na mojej działce nie będziecie się jebać :P
zobaczymy
_________________ Our achievements of today
are but the sum total of our thoughts of yesterday.
You are today where the thoughts of yesterday have brought you,
and you will be tomorrow where the thoughts of today take you.
- Blaise Pascal
Wysłany: 23 Lipiec 2008, 23:37
O proszę - Papaluptus we własnej osobie się pojawił Ja kleszcz zaprawdę powiadam Tobie - to, że wsadzisz w swoją dupę 20 kutasów, to nie znaczy, że ktoś Ciebie lubi :PP
Ogólnie mam nadzieje, że załapiecie klimat elbląski i będziecie mile wspominali rucha... jeba... hmmm... ooo - skakanie w Elblągu :P
Od kiedy trenuje: 1987
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 00:54
Pepi napisał/a:
Ogólnie mam nadzieje, że załapiecie klimat elbląski i będziecie mile wspominali rucha... jeba... hmmm... ooo - skakanie w Elblągu :P
Mnie nie bedzie wiec bedzie Chuyowo ot co!!
Pamietaj Pepi Twoja dupa jest moja ;D
A tak poza tym podobno ze skarpy gowno zostalo bo mi Michus pisal.
taki mały OT ;D
No i teraz Piatek,Sobota,Niedziela jest "Polish PK/3Run Gathering in London/Cambridge" jakby ktoś chciał wpaść to daleko nie macie ;] Gwiazdami wieczoru beda: Lisu -gej (3run), Szuwar - dupodaja (3run), Mastro - lachociąg (PK) ;}
Jeśli nie zrozumieją to uciekaj z domu
Delegacja z Olsztyna pojawi się w składzie Koleś, Dendak i Borówa. Wstępnie będziemy tylko pierwszego dnia ale niewykluczone, że potem może też wpadniemy. Z tego co wiem to przyjedziemy z Pasłękiem o 10:14.
oooooooooooo i Olsztyn będzie.
no no. kurde zapowiada się bąrdzo ciekawie;]
_________________ Our achievements of today
are but the sum total of our thoughts of yesterday.
You are today where the thoughts of yesterday have brought you,
and you will be tomorrow where the thoughts of today take you.
- Blaise Pascal
Team: Miśki
Od kiedy trenuje: 2007
YT: InsanePL
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 15:06
Informacje o sali
Tak więc sale mamy 2 dni żeby było zróżnicowanie Sala/Street/Trawa/Piasek. Każdy się nauczy czego ma się nauczyć z elementów PK, Akro na piaskach oraz trawie no i kwestia przełamania na sali.
Sale będziemy mieli w dniach 6 i 8 sierpnia. W innych niestety jest zajęta przez judoków itp, więc na tyle osób za mało miejsca będzie. Sale mamy w godzinach od 10 do 15, oczywiście możecie wejść/wyjść później/wcześniej. Tak więc na 8 sierpnia załatwiajcie albo pociągi na późniejszą porę, które będą tańsze, albo odpuścicie sobie salę.
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 15:13
Tak jak Papaluptus powiedział... Sale może być ewentualnie 4 i 6 sierpnie, bo ogólnie jakieś huja przychodzą 5-tego i 7-mego :/
Mi tam osobiście obojętnie kiedy - ważne żebyśmy sobie potrickowali
P.S. Sala nie jest wielka itp itd, ale jest pożyteczna