Team: 3jump`y
Od kiedy trenuje: 1992
YT: nerkowy
Wysłany: 3 Sierpień 2008, 00:57
Ja tez chce piachy jak będzie padać i niema shogo że street bo w deszcz nie skacze, mam przeżycia ;] Ja też idę spać o 9, pobudka o 5.30 umyć, zjeść, ubrać itp. o 7 na autobus do Kętrzyna do Cześka o 8 będę u Cześka rozgrzewka na peronie poskaczemy o 9:05 mamy pociąg wsiadamy szukamy po wagonach shoga i za 3 godziny jesteśmy na miejscu ;d
Ludzie, ja sie tak boje przesiadek XDDD tym bardziej, ze to moj pierwszy raz... xD
Mam przesiadke w toruniu i olsztynie... :(
Nie pierdol trzy po trzy,
Kto tu jest najlepszy,
3RUN nie dzieli nas a łączy.
Team: Miśki
Od kiedy trenuje: 2007
YT: InsanePL
Wysłany: 3 Sierpień 2008, 15:29
Tam od dooktiego 4 były, a on chyba 3 tylko bierze, nie pamiętam, to 1 dla Stacha będzie, a co do tych pozostałych to zobaczymy w poniedziałek na miejscu jak już rozdamy koszulki. Tyle ile zabraknie spróbujemy dorobić na czwartek misiaczki :*
_________________ Our achievements of today
are but the sum total of our thoughts of yesterday.
You are today where the thoughts of yesterday have brought you,
and you will be tomorrow where the thoughts of today take you.
- Blaise Pascal
Team: 3jump`y
Od kiedy trenuje: 1992
YT: nerkowy
Wysłany: 4 Sierpień 2008, 06:13
Siemano, idę na autobus i potem na pociąg do Shogów ;d A w Olsztynie Stachu się dosiada i trzeba go znaleźć :D Miłego skakania przez te 5 dni i progressu all ;***** < 3 Kocham.
Team: 3my
Od kiedy trenuje: 2007
Wysłany: 4 Sierpień 2008, 22:10
blood! masz pociag z olsztyna ? 9:55 w pasleku ? 10:ileś tam w egu ? jak tak wystaw leb z okna jak bedziesz w pasleku!! i krzyknij muciek! to pojediemy razem :D