Nie pierdol trzy po trzy,
Kto tu jest najlepszy,
3RUN nie dzieli nas a łączy.
a nie można po prostu dać z AAE tak jak u COPILOT dym w tle niebieski i napis żeby na środku się pojawił..... w jakikolwiek sposób...
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię - bądź dobrym człowiekiem, a zło samo zniknie."
Człowiek w swoich dążeniach powinien mieć jakiś cel... ja pragnę więcej mocy... chcę być coraz lepszy... chcę być oryginalny... chcę zrobić coś czego nikt inny nie zrobił...
no nie aż tak ale tak jak w tym rozpraszającym się tekście może być tylko walnąc go niebieskiego
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię - bądź dobrym człowiekiem, a zło samo zniknie."
Człowiek w swoich dążeniach powinien mieć jakiś cel... ja pragnę więcej mocy... chcę być coraz lepszy... chcę być oryginalny... chcę zrobić coś czego nikt inny nie zrobił...
mogło by wyjść bardzo fajnie , ale no ja wiem że na pewno ze zrobieniem takich projektów wiąże się sporo pracy , ale zobaczcie i powiedźcie co o tym wszystkim sądzicie i który pomysł wam do gustu przypadł .
A mi osobiście by podeszło coś prostego w tym stylu:
http://www.youtube.com/watch?v=YcqDJVZDNlw
oczywiście klimatycznie nie pasuje do 3runu ale to trzeba wystylizować odpowiednio to tylko przykład.
oczywiscie beż żadnego Szejda na deskorolce, jakaś sylwetka osoby skaczącej, albo w tle animacja. W każdym razie coś prostego.
Ale wiem, że nie przejdzie:D
prawda jest taka, że każdy gówno umie w AAE... a ja wole się za naukę nie brać bo lepiej podszkolic się w jednej rzeczy a nie kilkunastu na raz...
Szejd może ma i rację ale nikt z nas tu nie jest Andrew Kremerem, i teraz
będzie problem czy to ma być intro z super efektami czy proste i przejrzyste.
Ja się zaliczam do tych osób które raczej nie dużo umieją w AE, tylko jakieś tam
proste ruchy, po prostu lepiej mi się robi takie proste nic w ae, niż w vegasie co dało
by ten sam efekt.
dodaje pomysł przedstawiający wykonanie "prostego" intra tylko, że tam opisałem krok po kroku:
a nie mozecie po prostu połaczyć tutorialów tło z tego napis z tego i włala?
Dobra niech to ruszy w dobrym kierunku. Jeżeli mamy coś wnieść nowego to trzeba ustalić datę do kiedy można przysyłać projekty, potem głosowanie, który wybrać i koniec kropka. I tak jak ktoś nie będzie chciał to nie da na film loga nawet jakby nie wiadomo jak ładne było.
no dokładnie Waszak dokładnie , to poczekajmy jeszcze na chłopaków z 77 bo wyjechali na te pokazy i ich nie ma a na pewno stworzyli by coś ciekawego ja mówię mi się osobiście podobał projekt Skowrona , albo te 3 propozycje co ja dałem można by jakoś wykorzystać bo są nawet ciekawe także trzeba ustalić tą datę każdy kto się zobowiązuje do wykonania / spróbowania , niech wyśle projekty i będzie tak jak Waszak mówi
Team: 77
Od kiedy trenuje: 2008
YT: Pacior10
Wysłany: 13 Luty 2010, 19:17
zrobiłem taki mały zarys intra ... tak żeby pokazać o co mi chodzi bo tłumacząc ciężko by było ... więc coś w takim stylu:
http://www.sendspace.pl/f...0a0e51eefa16603
Na koniec jakieś przejście można dać i napis ... i moze jakieś arty flesze itp.
oceniajcie
Od kiedy trenuje: 2006
YT: Leydzin
Wysłany: 13 Luty 2010, 19:34
pacior_1995, ja tego kompletnie nie widzę w ten sposób. Dla mnie to powinno wyglądać jakoś tak, jak ma 3run.co.uk. Napis z jakimś efektem + innym gównem do napisu, jakaś muzyczka i koniec. Wszystko trwa do ośmiu sekund maks.
Team: 77 Team
Od kiedy trenuje: 2007
Wysłany: 16 Luty 2010, 21:08
Leydżin napisał/a:
pacior_1995, ja tego kompletnie nie widzę w ten sposób. Dla mnie to powinno wyglądać jakoś tak, jak ma 3run.co.uk. Napis z jakimś efektem + innym gównem do napisu, jakaś muzyczka i koniec. Wszystko trwa do ośmiu sekund maks.
Dokładnie mam takie same zdanie, beż zadnych gównianych efektów z tłem czy czymś, bez jakis bloków czy czegoś, poprostu napis i tyle, może do tego jakiś znaczek nasz pedalski zeby smieszniej bylo ;p
_________________ "A teraz jesteśmy tymi przed, którymi ostrzegali nas Rodzice ..."
Chuligańskie pokolenie, Gwardia w naszych sercach drżemie.
udźwignie bo zrobią avi... tylko sęk w tym, że logo powinno być proste a nie nawalone efektami... efektami może być nawalone logo firmy robiącej grafikę
myśle że będę wiedział kiedy zobacze ale jak znam RZycie to za dużo pieprzenia z tym... wystarczy chmurka i pojawiający się napis na środku a wy myslicie o jakimś pro elo czymś które wyjdzie przez to nieprofesjonalnie...
pierw slychac bicie serca, i wraz z glosem bedzie tez jak by ,,bic" powiekszac sie i zmniejszac, potem poleci w miejsce 2giego rysunku, obracajac sie po drodze i lekko zmniejszajac (na 1szym obrazku jak by napis jest za sercem, ktore go zaslania) potem bedzie pokolej 2x chaps chaps i bedzie widac jak odgryzaja sie kawalki serca i powstanie 3, z tym ze nie bawilem sie juz zeby to wygladalo jak po ugryzieniu :P, a potem z prawej strony wleci napis ,,polish freerunning community" i bum koniec.
Wysłany: 2 Marzec 2010, 16:10
No Siwek pomysł pierwsza klasa, również mi się podoba :D Tylko czekać na wykonanie ;d
tak Siwek! też to widze... ale musiałbym umieć w AAE robić... przynajmniej podstawy...
weźcie Swift skupcie się na tym jednym projekcie...
Edit:
a jednak nie ja tylko poczatek Siwek twój pochwyciłem....
jest Taki poczatek jak Siwek mowi jest serce i bije i potem obraca się i leci w prawo razem z obrazem i dołącza do napisu, który już jest wielkości serca... i potem kamera się oddala i jest 3 rysunek swifta i pokazuje się ten podpis na dole... ten podpis niech sie pokazuje tak literka po literce tylko żeby szybko to było... i każda literka pokazuje się w ten sposób że pojawia się powiekszona i zmniejsza się w docelową wielkosć...
Powro Inexperienced
Od kiedy trenuje: 2009
Wysłany: 2 Marzec 2010, 17:13
Ja bym to widział tak:
jest serce, słychać jego bicie, nagle się oddala i dołącza napis. Wtedy obraca sie to serce i zamiast serca jest 3 :D