Od kiedy trenuje: 2006
YT: Bobek3RunMedia
Wysłany: 27 Styczeń 2010, 22:39
TSG 2010
Miejsce: Toruń
Data: Nieokreślone, przewidywany termin: któryś weekend na przełomie kwietnia i maja
Jak wyżej, wpadliśmy na pomysł na zorganizowanie zlotu w Toruniu. Póki co wszystko wstępnie. Czekam na informacje na temat noclegu od K!ckstera:*
Zlot obejmował by dni Piątek, Sobotę i Niedzielę. Proponuję datę 9 - 11.04.2010r. Prawdopodobnie będzie sala w Sobotę. Cenę poda Kickster ale pewnie jak zawsze 10 zł za 2h [?] od osoby.
Proszę o wpisywanie się w temacie osób wstępnie zainteresowanych.
Team: The Kaźmish's !
YT: KickSterr
Wiek: 20 Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 386 Skąd: Golub-Dobrzyń
Wysłany: 27 Styczeń 2010, 22:46
Zapytam Boshmana, jak ze salą bedzie, ale prawie pewne ze bedzie. O nocleg i o takie inne pierdoly organizacyjne tez sie go zapytam. Postaramy sie zalatwic jakies schronisko, albo cos z tego pokroju, wszystkie informacje na temat tego za ile, gdzie i jak, bede tutaj pisac gdy czegos konkretnego sie dowiem.
martwie sie tylko jednym, żeby nie dowiedzialy sie o tym dzieciaki(wiek 10-13 lat) ktore chodza na sale do Boshmana. jest ich naprawde sporo a jak dowiedza sie ze jest zlot to wszyscy przyjda na sale i zeby cos skoczyc bedzie sie czekało w kolejce 10 minut bo one beda chcialy zrobic fronta na dupe. a na macie to juz w ogóle miejsca nie bedzie;/
Team: Bc3Run
Od kiedy trenuje: 1410
YT: alekolaa
Wiek: 19 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 142 Skąd: Biskupiec
Wysłany: 28 Styczeń 2010, 12:35
Jeżeli zbierze sie ekipa, to ja z kimś ode mnie piszemy sie na przyjazd :)
_________________ -Szóste - Nie kradnij!
-Jedenaste - Nie pier***l ;)
asscompany.pl
KubaDL Average
Od kiedy trenuje: 2009
YT: kuba3runing
Wysłany: 28 Styczeń 2010, 15:55
ja raczej zawitam albo na 1 dzień z kolegą albo sam na noc bo mam ciotke w toruniu a do torunia mam około 60km
tylko że ja to na street czy coś bo sali nie lubie i nie umiem skakać
a do wiosny do maja to każdym skill wzrośnie bo wreszcie da sie skakać a nie tak jak teraz
(z*****na zima)
_________________ Kiedyś uczyłem się chodzić a teraz ucze sie latać...
tylko ja bym proponował żeby date ustawic tak zeby to nie kolidowało z maturami, bo cześć osób ktore sie zgłosiły, w tym takze i ja, beda je w tym roku pisac;p
_________________ I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air...
Dopisajcie mnie karwa !! :D:D jeszcze pogadam z 3jumpem czy będą też jechać, bo jak dla mnie ten pomysł jest świetny ! Odstresowanie przedmaturalne z kochanymi idiotami :D